Boskoop, Zuid-Holland

Of hij een paar hectare groot is of van postzegelformaat, uw tuin heeft onderhoud nodig. Misschien vindt u het fijn om zelf de rozen te snoeien en neemt u regelmatig de grasmaaier ter hand, maar ziet u op tegen de voor- of najaarsbeurt? Misschien neemt u zich wel voor om zelf uw tuin te onderhouden, maar blijkt dat maar niet te lukken en loopt u steeds achter de feiten aan?

Hovenier Marco Olieman biedt verschillende onderhoudscontracten aan, waarin naar wens voor- en najaarsbeurt, maaicontracten en regulier onderhoud kunnen worden opgenomen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor nacalculatie. Dan sturen we u na het afronden van de werkzaamheden een gespecificeerde factuur met alle gewerkte uren en gebruikte materialen.

Hovenier Marco Olieman helpt u graag met het onderhoud van uw tuin. U kunt bij ons terecht voor:

Natuurlijk hoeft niet de hele tuin op de schop om uw droomtuin te verwezenlijken. Een tuinrenovatie kan al een enorme opfrissing betekenen voor uw tuin. En dat kan op allerlei manieren. Van aanpassing van de tuinindeling tot het vervangen van beplanting, opknappen van de paden of plaatsen van nieuwe of geverfde meubels. Al naar gelang uw budget, tijd en wensen kunt u een deel van de tuinrenovatie zelf doen of een hovenier inhuren.

Bij tuinrenovatie kunnen allerlei werkzaamheden komen kijken. Klik hieronder om meer informatie over deze werkzaamheid te vinden.

En dan opeens is de wereld helemaal wit. Prachtig zo’n dik pak sneeuw! Maar het betekent ook een puinhoop op de parkeerplaats. En u wilt natuurlijk wel veilig de straat op.

Bel Marco Olieman! Wij hebben al het materiaal in huis om uw stoep, straat, erf of bedrijfsparkeerplaats sneeuwvrij te maken.

U heeft vast al een idee hoe uw tuin eruit moet zien. Daarmee is de belangrijkste stap gezet. De inrichting van uw tuin hangt natuurlijk samen met uw voorkeuren. Houdt u van rozen? Dan planten we rozen. Houdt u van verse keukenkruiden, dan krijgen die een plekje in uw tuin. Wilt u een vijver? Dan realiseren we die. Wilt u een zonnehoekje? Dan zoeken we samen het geschiktste plekje uit. Uw wensen liggen aan de basis van uw tuin.

Hoe groot of klein uw tuin ook is, hovenier Marco Olieman adviseert u graag over inrichting, aanleg en beplanting.