Boskoop, Zuid-Holland

Al mijn hele leven ben ik bezig met tuinen en planten. Na mijn opleiding heb ik vijf jaar in een tuincentrum gewerkt, waar ik enorm veel heb geleerd. Maar ik wilde meer. Sinds 2015 werk ik als zelfstandig hovenier in Boskoop. Dat is voor mij de prachtigste manier om mijn kennis en ervaring in te zetten voor particulieren, bedrijven en Verenigen van Eigenaren.

Wij pakken alles aan: van een aanpassing in uw bestaande tuin tot de aanleg van een complete nieuwe tuin, en van het bouwen van een fundering tot het aanleggen van waterelementen, niets is ons te gek! Dit alles met oog voor details. Dus vertel me wat u wilt met uw tuin en wij gaan voor u aan de slag.


Contact opnemen
250

Tuinen afgerond

5

Jaar ervaring

225

Gelukkige klanten

Waarom voor ons kiezen

Ja, ik zeg ‘ons’. Ik heb ondertussen namelijk een aantal deskundigen om me heen verzameld, die ik inroep als ik ze nodig heb. Want het is mijn passie om uw tuinwensen te vertalen in een schitterend eindresultaat. Als u blij bent met uw tuin, ben ik het ook!

Vertrouwen

Wij zijn altijd eerlijk over de mogelijkheden en we maken ook alle verwachtingen waar.

Passie

“Mijn passie is het vertalen van uw wensen in een schitterend eindresultaat”

Kwaliteit

Wij gaan voor kwaliteit, we zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

Wat klanten zeggen

Goede service
Nette prijs 
Komt zijn afspraken netjes na 
Zeer zeker een aanrader !!!

Rein van der lee

Werkzaamheden naar wens uitgevoerd. Keurige vakmensen. Zal ze zeker aanraden bij derden en uitnodigen als we in de toekomst soortgelijke en/of ander timmerwerk ter uitvoering hebben.

Ellen Rutjes-Molenaar